Lentewandeling Cortenoever op 25 maart UITGESTELD

04-03-2020 888 keer bekeken 0 reacties

De lentewandeling op 25 maart wordt uitgesteld in verband met het Coronavirus. Zodra het weer kan, organiseren wij een nieuwe wandeling. Wij rekenen op uw begrip. Voor alle bezoekers aan deze website: Blijf gezond!

Na de succesvolle avondwandelingen vorig jaar, organiseert het projectteam Cortenoever wederom een wandeling in het projectgebied Cortenoever. Deze keer trekken we er overdag op uit: de wandeling is op woensdag 25 maart, van 14.00 tot uiterlijk 16.00 uur.

Tijdens de wandeling vertellen we over ingrepen in de omgeving. In Cortenoever willen we extra bos aanplanten en de geulen uitdiepen. Dit zal op den duur bijdragen aan verbetering van de waterkwaliteit en een toename van soorten planten en dieren in het gebied. We lichten toe welke we voor het project Cortenoever aan het uitwerken zijn.

In verband met het broedseizoen zullen we niet overal komen en hebben we een route uitgestippeld waar de vogels niet worden gestoord. Maar ook vanaf de randen is er veel te zien en te beleven! Aan het eind van de wandeling staat bij Boerderijcamping de Hank een kopje koffie of thee voor u klaar.

  • Datum en tijdstip: woensdag 25 maart van 14.00 tot uiterlijk 16.00 uur
  • Start en eindpunt: Boerderijcamping de Hank, Piepenbeltweg 27, 6971 JH Brummen / Cortenoever.

Er kunnen maximaal 30 personen meedoen. Wilt u er bij zijn, dan ontvangen wij graag uw aanmelding op Cortenoever@rws.nl

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen